Cogniplus figyelem és képességfejlesztő terápiás program

8 hetes figyelemfejlesztő tréningprogramot ajánlunk gyermekek és felnőttek számára. A fejlesztést a COGNIPLUS VIENNA számítógépes rendszerrel végezzük. CogniPlus egy számítógépes fejlesztő program. Pszichológusaink különböző tesztek segítségével feltérképezik a képességeket, az egyes funkciók hiányosságait, az eredményeknek megfelelően állítják össze az Ön személyre szabott tréningprogramját.
Az alapprogram keretében a fejlesztés egyénileg történik, 8 héten keresztül heti 2 alkalommal (2×30 perc). A 8.hét után további részterületek fejleszthetők egyéni megbeszélés alapján.

A CogniPlusszal a figyelem 5 különböző területe fejleszthető célzottan, ezzel az egyik leghatékonyabb modern figyelemfejlesztő eszköz a kliens számára. A CogniPlus egyik előnye, hogy más figyelemfejlesztésre használt eszközökkel szemben különféle nehézségi szinteken állnak rendelkezésre a fejlesztéshez használt gyakorlatok. A számítógépes feladatok mindegyike különböző nehézségű alfeladatokat tartalmaz: ez teszi lehetővé, hogy minden képességszint mellett gyermeke segítségére legyen. Az iskolai problémákkal küzdő tanulóktól kezdve a kiemelkedő tehetségekig mindenki a maga szintjén talál kihívásokat a CogniPlusban.